Krydret kyllingesalat

Skrevet d. 14 November 2009
Ingredienser
6 kyllingebrystfileter
2 spsk olivenolie
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, pressede
2 tsk karry
1 tsk stødt koriander
1 1/4 dl mayonnaise
1 1/4 dl yoghurt naturel
2/3 dl sulatna-rosiner
2 spsk fransk dressing (flaske)

Fremgangsmåde
1. Læg kyllingekød i en stor gryde, det dækkes med vand og koges mørt for svag varme. Afkøles i kogevandet.
2. Olien varmes i en lille gryde, svits løg og hvidløg bløde under omrøring. Tilsæt karry og koriander og rør det sammen for svag varme i 1-2 min. Afkøles til stuetemperatur. Rør løgene godt sammen med mayonnaise, yoghurt, rosiner og dressing.
3. Skær kyllingekødet i tynde strimler og bland det med dressing. Serveres med krydret ris og årstidernes salat.