Varm kyllingesalat med peberfrugter
Skrevet d. 14 November 2009
Ingredienser
1 Lille løg, i tynde skiver
2 spsk olivenolie
2 store peberfrugter, udkernede, i tynde strimler
1 stegt kylling (1 kg) uden skind, skåret i stykker
1 spsk soyasauce
1/4 tsk kinesisk femkrydderi
1 knsp sukker
sort peber fra kværn
1 spsk eddike
2/3 dl smuttede mandler, ristede
Fremgangsmåde
1 I en gryde svitses løget gyldent i halvdelen af olien. Tilsæt peberfrugt og svits dem møre, men sprøde - ca. 5 min.
2 Rør kyllingekød, soyasauce, femkrydderi, sukker og krydderier efter smag i gryden. Varmes igennem og hældes i severingsskål eller på tallerkener
3 Eddike og resten af olien rørers sammen og hældes over salaten. Garneres med mandler.