Grillstegt kyllingepizzaiola

Skrevet d. 15 November 2009
Ingredienser
1 spsk olivenolie
1 stort løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakkede
1 dåse (400 g) hakkede tomater
1 tsk tørret basilikum
1 tsk tørret oregano
1 spsk kapers, afdryppede
4 kyllingebrystfileter
lidt ekstra olivenolie

Fremgangsmåde
1 Løg og hvidløg svitses møre i olien i en gryde. Tilsæt tomat og krydderurter og svits under omrøring, til saucen koger.

2 Varmen dæmpes, og saucen simrer uden låg under jævnlig omrøring, til den bliver tyk, ca. 15 min. Rør kapers i og hold den varm.

3 Kyllingebryster pensles med ekstra olie og grilles (ca. 8 cm fra elementet), til de er gennemstegte, ca. 4 min på hver side.

4 Lægges på varmt serveringsfad, saucen hældes over. Serveres straks med salat og sprød flûtes.