Orientalsk kyllingekebab

Skrevet d. 15 November 2009
Ingredienser
1 spsk lys soyasauce
1 spsk hvidvin
2 tsk groftmalet sennep
2 tsk klippet purløg
1 tsk olie
1 fed revet ingefær
4 kyllingebrystfileter, skåret i stykker
bambusspyd, opblødt i vand
12 champignoner
12 cherrytomater
1 løg, skåret i 8 både
1 grøn peberfrugt, skåret i tern
3 usødede ananasringe, fra dåse, skåret i kvarter.

Fremgangsmåde
1 Rør soyasauce, vin, sennep, purløg, olie, hvidløg og ingefær sammen i en stor glasskål. Kom kyllingekød i og mariner der i 30 min, vendes hyppiget.

2 Sæt kyllingekød på spyddene, afvekslende med champignoner, tomater, løg, peberfrugt og ananas.

3 Grilles 5-10 min; vendes og pensles hyppigt. Serveres med en grøn salat.