Kylling med citron og koriander

Skrevet d. 15 November 2009
Ingredienser
1 kylling (1,2 kg), skåret i 4 dele
2 spsk hvedemel
sort peber far kværn
2 spsk olivenolie
1¼ dl hønsebouillon
2 spsk citronsaft
2 spsk hakket koriander
2 fed hvidløg, pressede
1 spsk piskefløde

Fremgangsmåde
1 Kyllingestykkerne drysses med sammenrørt mel og peber. Ryst overskydende mel af.

2 Olie opvarmes i en gryde. Kom kyllingestykker i og steg dem gyldne på begge side. Dæmp varmen.

3 Tilsæt bouillon, citronsaft, koriander og hvidløg. Lad kyllingen simre 15-20 min, eller til den er stegt.

4 Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Rør fløden i og bring saucen i kog, til den jævner en smule. Server kyllingen med sauce, nudler og en salat.