Wokstegt kylling med ananas
Skrevet d. 15 November 2009
Ingredienser
30 g smør
1¼ dl hele, smuttede mandler eller mandelspåner
1 spsk olie
3 kyllingebrystfileter, i skiver
1 spsk hakket mynte
1 rød peberfrugt, udkernet, i strimler
1 dåse (450 g) ananasstykker, afdryppede, saften gemt
2 stilke selleri, i skiver
2 spsk orangemarmelade
Fremgangsmåde
1 Smørret smeltes i en wok. Mandler ristes gyldne under omrøring. Lægges på en tallerken.
2 Kom olien wokken. Svits kyllingekød og mynte 3-4 min, eller til kødet er gennemstegt.
3 Rør peberfrugt, ananas og selleri i. Marmelade blandes med ananassaft og hældes i wokken. Varmes igennem, til marmeladen smelter.
4 Kom mandlerne tilbage i wokken. Rør godt rundt og server straks med ris.