Stegt kylling med persillefyld

Skrevet d. 17 November 2009
Ingredienser
1 kylling (1,4 kg)
1 løg, hakket
1 fed hvidløg, presset
30 g smør
2½ dl persille, hakket
2½ dl frisk brødkumme
1 æg, sammenpisket
sort peber fra kværn

Fremgangsmåde
1 Kyllingen afpudses for fedt. Den renses og tørres om hyggeligt og sættes til side. Svits løg og hvidløg gyldne i smør.

2 Rør persille og brødkrummer sammen, tilsæt løg og hvidløg, æg og peber. Skindet over kyllingens bryst løsnes og persillefyldet skubbes op under skindet.

3 Kyllingen lægges på en rist over en bradepande; hæld 2½ dl vand i bradepanden. Steg den ved 190 grader i ca. 1 time, eller til den er gennemstegt. Serveres med kartofler, bagt græskar, gulerødder og ærter.