Kokoskager med limesorbet og kaffeis
Skrevet d. 14 December 2009
Ingredienser
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
300 g sukker
175 g smør
1½ dl kokosmælk (den fede)
3 æg delt i blomme og hvide
lidt vaniljeekstrakt
1 dl piskefløde
300 g flormelis
100 g smør
1½ dl kokosmælk
tørrede kokosflager
1 l limesorbet
1l kaffeis
Fremgangsmåde
Rør smør og sukker blødt. Rør æggeblommer, kokosmælk, fløde og vanilje sammen og rør det i smørret. Sigt mel og bagepulver over og vend det i. Pisk æggehviderne stive og fold dem i dejen.
Hæld det i en foret bradepande 30 x 30 cm og bag ved 180 grader i 1 time. Skæres i firkanter og overtrækkes med glasur rørt af flormelis, smør og kokosmælk. Pyntes med kokosflager.
Servers med kugler af limesorbet og kaffeis