Bagt frugt og vaniljecreme
Skrevet d. 17 Januar 2010
Ingredienser
2 appelsiner
1 ananas
2 pærer
2-3 blommer
Ca. 6 spsk. brun farin
Vaniljecreme:
250 g syrnet fløde 9 %
Kornene fra 1 vaniljestang
Akaciehonning
Fremgangsmåde
Opvarm ovnen til 180°.
Skræl appelsinerne og skær dem i kvarter.
Skær ananassen i kvarter på den lange led, og fjern derefter den træede midterstreng. Lad så knivenfølge bunden, således at frugtkødet skæres fri. Skær frugtkødet, så det får samme størrelse som appelsinstykkerne.
Del pærerne, fjern kernehusene og skær pærerne i kvarter.
Fjern stenene fra blommerne, som derpå skæres i kvarter.
Læg alle frugtstykkerne i et lille, ovnfast fad beklædt med bagepapir.
Drys brun farin over og sæt fadet i den varme ovn i 20-30 min., til frugterne er gennembagte, og overfladen let gylden.
Vaniljecreme: Rør syrnet fløde og vaniljekorn sammen. Smag til med honning.