Frugtsalat med vaniljecreme
Skrevet d. 31 Januar 2010
Ingredienser
(4 pers.)
1-2 granatæbler
3 sharon
3 kiwi
1 papaya
1 mango
(andet kan tilsættes efter ejet valg)
Marinade:
Saften af 2 limefrugter
Flydende honning
1-2 spsk. hakket frisk mynte
Vaniljecreme:
2 dl syrnetfløde
Vaniljesukker
Fremgangsmåde
Del granatæblet og tag kernerne ud, kasser resten af frugten. Skræl og skær de øvrige frugter i mundrette stykker og læg det hele i en skål. Smag limesaften til med honning. Rør til honningen er opløst. Smag marinaden til med mynte. Hæld den over frugterne og vend det hele forsigtigt sammen. Lad det trække 1-2 timer i køleskabet. Fordel frugterne i fire skåle eller i ét fad.
Vaniljecreme:
Smag syrnet fløde til med vaniljesukker og server sammen med frugtsalaten.