Hjertemuffins med skovbær

Skrevet d. 14 Februar 2010
Ingredienser
(14-16 stk)
200 g blødt smør
200 g sukker
3 æg
185 g hvedemel
2 tsk bagepulver
75 g marcipan
150 g frosne Skovbær
100 g flormelis
1½ spsk hindbærsaft
lidt rød frugtfarve

Fremgangsmåde
Kom smør og sukker i en skål, og pisk det til en luftig og cremet masse med håndmikseren. Slå æggene ud i en skål, og rør dem i dejen et ad gangen. Bland hvedemel med bagepulver, sigt det i dejen, og rør dejen jævn. Riv marcipanen på den grove side af et rivejern, og vend den i dejen sammen med de frosne skovbær.

Fyld dejen i slip-let hjerteforme eller hjerteforme i silikone, og bag kagerne i 25 min. ved 185°.
Afkøl dem på en rist, og tag efterfølgende kagerne ud af formene.

Rør en sej glasur af flormelis, hindbærsaft og lidt rød frugtfarve, og pynt kagerne med den røde glasur.

Servér de nybagte hjertemuffins for én, du holder af, og forkæl evt. vedkommende yderligere ved at ledsage kagerne af en kugle lyserød hindbærsorbet.