Røræg med røget laks og brødbund
Skrevet d. 5 September 2011
Ingredienser
8 skiver afskorpet toastbrød
8 æg
½ tsk salt
friskkværnet sort peber
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg, finthakket
1 rød peberfrugt, finthakket
100 g røget laks, grofthakket
5 forårsløg, finthakket
1 spsk citronsaft
½ radicchio salathoved
Fremgangsmåde
Varm ovnen op til 200 grader
Rul brødene flade med en kagerulle, og tryk dem ned i smurte linseforme.
Bag brødene 10-15 min. indtil de er gyldenbrune.
Pisk æg, salt og peber i en skål.
Opvarm olien på en stor stegepande og svits hvidløg og peberfrugt 1 min.
Tilsæt lask, forårsløg og citronsaft og steg i 2 min.
Hæld æggemassen over og rør indtil den er gennemstegt, men stadig let fugtig.
Pil radicchioen fra hinanden og læg et par salatblade på hver tallerken.
Kom æggemassen i de ristede brødbunde og søt dem over på salatbladene.
Servér straks.