Minestrone - den hurtige
Skrevet d. 9 August 2001
Ingredienser
1,5 l Grøntsagsbouillon
500 g Kartofler (faste)
250 g Bønner (fra dåse, hvide, røde eller sortøje)
50 g Parmesanost (eller percorino, friskreven!)
Fremgangsmåde
1. Hæld bouillonen i en stor gryde, læg låg på og lad det koge op.
2. Skyl kartoflerne og skær dem i små terninger og put dem i gryden. Skær porren op på langs, skyl den godt, skær den i strimler og læg den i bouillonen. Skræl gulerødderne, skær dem i skiver og læg dem i gryden med låg på. Skyl squash og selleristængler, skær de visne dele væk, resten skæres i strimler eller skiver - og lægges i gryden.
3. Læg tomaterne i kogende vand et øjeblik. Giv dem et koldt brusebad og flå dem. Skær tomaterne i terninger og kom dem ned i suppen med de afdryppede bønner. Suppen er blevet stadig mere tyk og farvestrålende de seneste 15 minutter. Lad den koge under låg 15-20 minutter mere ved svag varme. Smag til med salt og peber. Pesto og reven ost tilsættes først til sidst.