Rejefrittata
Skrevet d. 19 August 2001
Ingredienser
6 stk Æg
2 spsk Hummer (fond af hummeren)
1 tsk Sambal oelek
1 dl Purløg (klippet)
100 g Rejer (pillede)
Fremgangsmåde
1. Rør frittata-dejen sammen af æg, hummerfond, sambal oelek og purløg.
2. Smelt lidt smør i en teflonpande med en diameter på ca. 24 cm - og hæld dejen på.
3. Lad omeletten stege ved middel varme til den begynder at stivne.
4. Hak rejerne groft, og fordel dem over omeletten. Læg et stort fladt låg på og lad omeletten stege videre ved svag varme, til den er stivnet helt.
5. Så skal ometten vendes: tag låget af og lemp med en paletkniv omeletten over på stegepanden over låget, hold pande og låg tæt sammen og vend hurtigt begge dele.
6. Lad omeletten stege videre, til den har lidt farve på begge sider. Lad omeletten køle lidt af, skær den i passende stykker og stik cocktailpinde eller tandstikkere i dem.