HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem
 Alle fora
 Brevkasse
 Brevkasse
 Bahmi Goreng

Bemærk: Du skal være tilmeldt madgal.dk for at kunne skrive indlæg.
For at blive medlem, klik her.

Email:
Kodeord:
Tekst:


   
 

I N D L Æ G    
Ole Kadrian Skrevet d. - 29 January 2007 : 14:48:38
Hej Madgal

Jeg har fundet nogle opskrifter på Bahmi Goreng, hvor der bl.a. skal pølser i, kan I fortælle mig hvilken slags pølser man bruger, for det kan da ikke være almindelige pølser.

Med venlig hilsen

Ole Kadrian
2   S I D S T E    S V A R    
Ole Kadrian Skrevet d. - 03 February 2007 : 10:11:13
Her er en opskrift, jeg har set det flere steder på nettet

Bahmi Goreng (Fried Noodles)
Rate this Recipe
Full Page
Recipe
Join Log In Recipe Categories
Indonesian, Shrimp Prep: 20
Cook: 40
Total: 60
Yield: 4 servings
Ingredients
Amount Ingredient Preparation
11 ounces oriental noodles (mie)
11 ounces ground pork
7 ounces sausages
2 ounces shrimp peeled cooked
2 ounces ham
1 each onion
2 each garlic cloves
4 ounces bean sprouts
4 ounces snow peas
4 ounces belgian endive
1 x celery bunch
1 x chives fresh
1 x oil
1 teaspoon ginger, powder
1 x salt
3/4 teaspoon white pepper
1 tablespoon ketjap manis
1 each lemon (optional)

Directions
Cook the noodles according to the directions on the pack. Cut the onions and garlic into fine pieces. Make little balls of the minced pork and fry this together with the sausages in a wok or wide frying pan. Then add the cooked noodles and stir-fry. Now add all the vegetables, soy sauce, shrimp, ham, and spices, add salt and pepper to taste ans stir-fry till it is thoroughly hot.

Serve on a plate. Add soy sauce, Sambal Oelek, or Sambal Manis to taste. Sambal Manis (dark hot condiment) is used more with these two than the soy based pork ones.

Vibeke Winthrop Skrevet d. - 02 February 2007 : 15:14:53
Der kan da umuligt være pølser i Bahmi Goreng!
Der kan bruges rejer, kylling og hakket oksekød

Det lyder som en meget hjemmelavet opskrift

Madgal.dk © 2000-06 Madgal.dk Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000