| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
B-hornSkrevet d. 20 August 2001Ingredienser300 g Butterdej (frosne plader) 100 g Champignon 1 spsk Citronsaft 50 g Emmenthaler (reven) 2 spsk Persille (hakket) Fremgangsmåde 1. Læg butterdejspladerne ved siden af hinanden og lad dem tø op, rul dem ud til kvadrater, halvér dem diagonalt til trekanter. Forvarm ovnen til 180 grader (varmluft 160 grader).
2. Rens champignonerne, skær dem i tynde skiver eller hak dem fint, dryp dem med citronsaft. Krydr med salt og peber. Bland reven ost og hakket persille i.
3. Del ægget og pensl butterdejskanterne med æggehvide (det holder sammen på hornene). Fyldet fordeles på dejpladerne, og de rulles til horn. Pisk blommen og pensl hornene ovenpå. Prik med en gaffel så dampen kan trænge ud.
4. Skyl bagepladen i koldt vand, sæt hornene på den og sæt pladen på midterste rille i ovnen. Efter godt og vel 30 minutter ser de dejligt sprøde ud - og de smager også sådan.
5. Alternativt kan følgende fyld benyttes. Til 4 portioner 175 g skinke, 60 g reven emmentaler, 1-2 spsk kapers, 2-3 spsk cremefraiche, paprika. Skær skinken i fine strimler, bland med ost, kapers og cremefraiche. Krydr med peber og paprika. |