Kategorier
|
Forførende mad
Baconbøffer med grønsagsmosSkrevet d. 13 April 2005oLæs mere
Hakkebøf med peberrodSkrevet d. 6 April 2005Læs mere
Fynboens favoritandSkrevet d. 29 Maj 2004Læs mere
OlivenbrødSkrevet d. 27 Maj 2002Læs mere
Pasta med blåmuslinger i ciderSkrevet d. 27 Maj 2002Læs mere
Creme brulée med abrikoser og hindbærSkrevet d. 27 Maj 2002Læs mere
Pærer i kaffesirupSkrevet d. 27 Maj 2002Læs mere
Avocado med lime og rejerSkrevet d. 27 Maj 2002Læs mere
Melon med hindbærSkrevet d. 27 Maj 2002Læs mere
Café FrappéSkrevet d. 17 April 2002Læs mere
Nem jordbærisSkrevet d. 17 April 2002Læs mere
Varm dip med artiskokkerSkrevet d. 9 April 2002Læs mere
Blomkålssuppe med kikærterSkrevet d. 18 Marts 2002Læs mere
Græske farsruller med timiankartofler, tomatsalat og tzatzikiSkrevet d. 18 Marts 2002Læs mere
Crêpes suzetteSkrevet d. 15 Februar 2002Læs mere
Hummersalat med pecorino og pinjekernerSkrevet d. 11 Januar 2002Læs mere
Sukkerærter med citronsmørSkrevet d. 4 December 2001Læs mere
Artiskokker med sennepsvinaigretteSkrevet d. 23 November 2001Læs mere
Grøn pestoSkrevet d. 21 August 2001Læs mere
|