| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Baconbøffer med grønsagsmosSkrevet d. 13 April 2005Ingredienser500 g Hakket oksekød 0 cl Peber 600 g Kartofler 250 g Gulerod 259 g Pastinak (Eller persillerod) 25 g Smør Fremgangsmåde 1. Form kødet til 6 aflange bøffer, og vikl en skive bacon om hver bøf. Læg bøfferne på en varm stegepande med baconsammenføjningen nedad, og drys med lidt salt og peber. Steg bøfferne 2-3 min. på hver side.
2. Grønsagsmos: Skræl grønsagerne, og kog dem meget møre på ca. ½ time i usaltet vand.
3. Hæld kogevandet fra, men gem 1½ dl i gryden. Pisk så grønsagerne igennem med håndpisker og rør smørret i. Smag mosen til med salt og peber, og server den til bøfferne. |