| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Pasta med blåmuslinger i ciderSkrevet d. 27 Maj 2002Ingredienser2 kg Blåmusling 7 dl Cider 1 stk Citron (saft og skal) 1 bundter Persille (bredbladet) 2 stk Løg (hakkede) 3 fed Hvidløg (i skiver) 50 g Smør 300 g Fjordreje (rå) 10 stk Krabbekløer 500 g Spaghetti 100 g Parmesanost Fremgangsmåde 1. Kog rejerne i velsaltet vand: kom dem i det spilkogende vand, kog op og køl dem af i vandet.
2. Kom lidt af rejevandet i en stor gryde med cider, 2 løg, peber og citron. Kog op og kom muslingerne i. Læg låg på og lad dem dampe, til de er akkurat åbne, tag dem op med en hulske og kog suppen ind til 4 dl.
3. Imens koges pastaen.
4. Smag suppen, som nu er blevet til en pastasauce, til med salt og bland med den drænede pasta, persillen, smørret og nogle af muslingerne.
5. Servér parmesan, kløer, rejer, muslinger og pasta i hver sin skål. Spis brød til. |