| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Creme brulée med abrikoser og hindbærSkrevet d. 27 Maj 2002Ingredienser0 dl Mælk 0 dl Fløde 5 stk Æg 0 stk Vanillestang 300 g Hindbær 16 stk Abrikos (modne og fine) 100 g Sukker Fremgangsmåde 1. Flæk abrikoserne og læg dem i et ildfast fad.
2. Drys med sukker, flæk vanillestangen og læg den ned til frugten.
3. Kom fadet i ovnen ved 200 grader, til sukkeret er smeltet, og abrikoserne er lige akkurat møre - det tager 10-20 min.
4. Hæld sukkerlagen fra.
5. Fordel frugt og vanillestang i et smørsmurt, fladt, ildfast fad eller små portionsskåle.
6. Hæld forsigtigt æggemassen over og bag ved 100 grader, til det lige akkurat er fast - ca. ½ time.
7. Køl af og drys overfladet med et tyndtlag sukker eller flormelis. Stil det ind under en grill i meget kort tid. Sukkeret skal smelte og brune lidt, men det må absolut ikke brænde.
8. Servér hindbærrerne til og spis straks. |