HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Varm dip med artiskokker

Skrevet d. 9 April 2002
Ingredienser
1 dåser Artiskok (hjerter)
2,5 dl Mayonnaise
2,5 dl Parmesanost (revet)
0 cl Kiks (knuste crackers)

Fremgangsmåde
1. Artiskokker løber af og hakkes med kniv. Blandes med mayonnaise og parmesan, smages til med presset hvidløg og kommes i et smurt ovnfast fad.
2. De knuste crackers drysses over, og fadet sættes i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.
3. Denne dip serveres varm med skiver af brød og et udvalg af biskuitter til at dyppe med.