HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Café Frappé

Skrevet d. 17 April 2002
Ingredienser
1 dl Kaffe (kold og stærk)
4 ml Vanilleessens
0 dl Isterning (knuste)
2 spsk Mælk
0 dl Fløde (til flødeskum)

Fremgangsmåde
1. Bryg kaffe i forholdet: 2 strøgne spsk kaffe pr. 1 dl vand. Afkøl kaffen til den er kold.
2. Bland kaffe, vanilleessens, isterninger og mælk godt sammen.
3. Hæld kaffeblandingen i glad og top med 3-5 spsk flødeskum eller mælkeskum.