HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Fynboens favoritand

Skrevet d. 29 Maj 2004
Ingredienser
1 stk And (Frilandsand)
3 stk Appelsin
2 dl Hvidvin

Fremgangsmåde
1. Anden rengøres. Der laves en marinade af hvidvin, saft fra 1 appelsin og ½ dl barbequesauce. Anden smøres ind i marinaden, hvorefter den trækker i ½ time. Appelsinerne skælles og lægges ind i anden sammen med 1 dl hvidvin.
2. Anden lægges på en rist med en bradepande under og steges ved 120 gr. med brystet nedad de første 2 timer, hvorefter den vendes og steger videre i ca. 3 timer. Der pensles med marinaden hver ½ time.
3. Serveres med råstegete kartofler med hvidløg og salat og flüte