HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Æggedressing

Skrevet d. 21 August 2001
Ingredienser
3 spsk Hvidvinseddike
1 tsk Sennep
1 spsk Syrnet fløde
5 spsk Olie (solsikkeolie, olivenolie)

Fremgangsmåde
1. Pil æggene og skær dem i meget fine terninger.
2. Pisk først eddiken med sennep, syrnet fløde, salt og peber. Rør så olien i i skefulde. Til sidst tilsættes æggeterningerne.
3. Skyl basilikumbladene, skær dem i fine strimler og bland også dem i.
4. Smager godt sammen med: lune asparges, feldsalat, friske champignonskiver, brøndkarsesalat, men også som sauce til kogt oksekød, kold steg og saftig skinke.