HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Engelske scones

Skrevet d. 19 September 2001
Ingredienser
475 g Hvedemel
0,5 tsk Salt
1 tsk Sukker
5 tsk Bagepulver
75 g Smør (eller margarine)
4 dl Mælk

Fremgangsmåde
1. En portion til 4 personer giver 16 trekantede stk.
2. Bland de tørre ingredienser sammen. Fedtstoffet smuldres i melet, indtil det gryner. Tilsæt mælk og ælt dejen hurtigt sammen. Tilsæt evt. mere mel, indtil dejen er glat og smidig.
3. Del dejen i 4 stykker (pr. portion til 4 personer). Rul dem ud til runde, temmeligt tykke brød, der lægges på en smurt bageplade. Skær brødene i kvarter, men uden at skære dem helt igennem, og prik dem med en gaffel.
4. Bages ved 275 grader i ca. 12 minutter, til de er gyldne. Lad dem køle af på en bagerist.