| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Engelske sconesSkrevet d. 19 September 2001Ingredienser475 g Hvedemel 0,5 tsk Salt 1 tsk Sukker 5 tsk Bagepulver 75 g Smør (eller margarine) 4 dl Mælk Fremgangsmåde 1. En portion til 4 personer giver 16 trekantede stk.
2. Bland de tørre ingredienser sammen. Fedtstoffet smuldres i melet, indtil det gryner. Tilsæt mælk og ælt dejen hurtigt sammen. Tilsæt evt. mere mel, indtil dejen er glat og smidig.
3. Del dejen i 4 stykker (pr. portion til 4 personer). Rul dem ud til runde, temmeligt tykke brød, der lægges på en smurt bageplade. Skær brødene i kvarter, men uden at skære dem helt igennem, og prik dem med en gaffel.
4. Bages ved 275 grader i ca. 12 minutter, til de er gyldne. Lad dem køle af på en bagerist. |