| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
SherrykyllingSkrevet d. 9 November 2001Ingredienser1 tsk Paprika 2 stk Løg 1 stk Peberfrugt 0 stk Hvidløg 3 spsk Olie 0 dl Sherry (tør) 0 dl Hønsebouillon 1400 g Kylling Fremgangsmåde 1. Skyl kyllingedelene kort, tør dem med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Gnid dem med paprika.
2. Pil løgene og halvér dem, skær dem i fine ringe. Skyl peberfrugterne og halvér dem. Skær frøstolen ud og skyl kernerne væk. Halvér så endnu en gang peberfrugterne og skær dem i fine strimler. Pil hvidløget og hak det fint.
3. Varm olien i en stor gryde med låg, der slutter tæt. Steg kyllingedelene ved middel varme i ca. 10 minutter på alle sider. Bland så løg, peberfrugtstrimler og hvidløg i og steg grøntsagerne et øjeblik.
4. Nu hældes sherryen og bouillonen i gryden og snurrer 10-12 minutter ved ikke for stærk varme. Låg på, sluk for komfuret og lad det trække endnu 10 minutter. Check, at den er færdig. Smag til med salt og meget friskmalet peber. |