HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Sherrykylling

Skrevet d. 9 November 2001
Ingredienser
1 tsk Paprika
2 stk Løg
1 stk Peberfrugt
0 stk Hvidløg
3 spsk Olie
0 dl Sherry (tør)
0 dl Hønsebouillon
1400 g Kylling

Fremgangsmåde
1. Skyl kyllingedelene kort, tør dem med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Gnid dem med paprika.
2. Pil løgene og halvér dem, skær dem i fine ringe. Skyl peberfrugterne og halvér dem. Skær frøstolen ud og skyl kernerne væk. Halvér så endnu en gang peberfrugterne og skær dem i fine strimler. Pil hvidløget og hak det fint.
3. Varm olien i en stor gryde med låg, der slutter tæt. Steg kyllingedelene ved middel varme i ca. 10 minutter på alle sider. Bland så løg, peberfrugtstrimler og hvidløg i og steg grøntsagerne et øjeblik.
4. Nu hældes sherryen og bouillonen i gryden og snurrer 10-12 minutter ved ikke for stærk varme. Låg på, sluk for komfuret og lad det trække endnu 10 minutter. Check, at den er færdig. Smag til med salt og meget friskmalet peber.