| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Glaserede gulerødderSkrevet d. 4 December 2001Ingredienser600 g Gulerod 50 g Smør 1 tsk Sukker 1 bundter Persille Fremgangsmåde 1. Skræl gulerødderne og skær det grønne væk. Halvér gulerødderne på langs eller del dem i fire, hvis de er meget tykke. Skær dem så endnu en gang på tværs i ca. 3 cm lange stykker.
2. Kom gulerødderne i en pande, dæk dem knap til med vand og salt vandet let. Lad dem koge 5-10 minutter ved middel varme. Gulerødderne skal under alle omstændigheder være al dente. Nu hældes væsken forsigtig fra panden, bortset fra en lille sjat på 1-2 spsk.
3. Løg smørret i små stykker mellem gulerødderne og strø sukker over. Lad det simre ved svag varme i endnu 5 minutter. Vend ofte gulerødderne, så de får en flot glasur. Drys med friskhakkede urter. |