HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Stegte squash

Skrevet d. 4 December 2001
Ingredienser
500 g Squash
2 fed Hvidløg
3 spsk Olivenolie
1 spsk Citronsaft
1 spsk Balsamicoeddike

Fremgangsmåde
1. Skyl squashene, skær dem i skiver eller bjælker, de større halveres også.
2. Pil hvidløget og hak det fint. Varm olivenolien i en pande. Kom squashene i og steg dem Tilsæt hvidløg, vend squashene, lad dem stege videre 5 minutter. Smag til med salt, peber, citronsaft og balsamicoeddike.