HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Sesamspinat

Skrevet d. 4 December 2001
Ingredienser
1 kg Spinat (frisk)
3 spsk Sesamfrø
3 spsk Olivenolie
2 spsk Citronsaft

Fremgangsmåde
1. Kom spinaten i opvaskebaljen og rens den grundigt i mange hold vand. Vrid tykke rødder af, skyl bladene rigtig godt og læg spinaten i dørslaget.
2. Stil en rigtig stor gryde på den varme kogeplade, kom spinaten i med det vand, som hænger ved og læg låg på. Efter et par minutter er bladene faldet sammen, og nu ved man også, hvorfor man har slæbt et hel bjerg med hjem: der bliver ikke så meget ud af det.
3. Lad spinaten køle lidt af, tryk væden af og hak spinaten groft. Stil igen gryden på den varme kogeplade. Rist sesamfrøene lidt og hæld så olien ved. Bland spinaten i og smag til med salt , peber og citronsaft.