| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
SesamspinatSkrevet d. 4 December 2001Ingredienser1 kg Spinat (frisk) 3 spsk Sesamfrø 3 spsk Olivenolie 2 spsk Citronsaft Fremgangsmåde 1. Kom spinaten i opvaskebaljen og rens den grundigt i mange hold vand. Vrid tykke rødder af, skyl bladene rigtig godt og læg spinaten i dørslaget.
2. Stil en rigtig stor gryde på den varme kogeplade, kom spinaten i med det vand, som hænger ved og læg låg på. Efter et par minutter er bladene faldet sammen, og nu ved man også, hvorfor man har slæbt et hel bjerg med hjem: der bliver ikke så meget ud af det.
3. Lad spinaten køle lidt af, tryk væden af og hak spinaten groft. Stil igen gryden på den varme kogeplade. Rist sesamfrøene lidt og hæld så olien ved. Bland spinaten i og smag til med salt , peber og citronsaft. |