HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Hel grillet rødfisk

Skrevet d. 11 Januar 2002
Ingredienser
4 stk Rødfisk (á ca. 350 g)
8 fed Hvidløg
1 håndfuld Løvstikke
12 stk Kartofler
2 dl Cremefraiche. 18%

Fremgangsmåde
1. Rens fisken for skæl og indvolde. Pas på piggene, der findes på finner og gælderklapper. Fjern finnerne. Skær hovedet fra.
2. Vask kartoflerne grundigt. Prik dem med en gaffel og bag dem i ovnen ved 185 grader i 1 time.
3. Tilbered karrysauce: bland cremefraiche med karry, salt og peber efter smag og stil koldt.
4. Gnid fisken ud- og indvendigt med salt og peber. Stik en kvist løvstikke og 2 knuste fed hvidløg ind i bugen på hver fisk.
5. Pensl fiskene med lidt olie og grill disse på begge sider i 8-10 minutter.
6. Servér fisken med de bagte kartofler og den kolde karrysauce og en god, grøn salat efter egen smag.