HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Sild og grønsager i fad

Skrevet d. 18 Marts 2002
Ingredienser
25 g Smør
2 stk Løg (i tykke skiver)
1 stk Squash (i terninger)
1 håndfuld Timian (frisk)
3 stk Tomat
1 dl Vand
1 dl Fløde
4 tsk Grapefrugt (saft)
0 tsk Salt (groft)
6 stk Sild (ferske og udbenede)
3 tsk Sennep (stærk)
1 tsk Sovsejævner

Fremgangsmåde
1. Lad smørret smelte i en pande. Svits løg og squash i ca. 2 minutter. Drys med ½ tsk salt og timianblade og hæld blandingen i et fladt ovnfast fad.
2. Rist tomatskiverne i resten af stegesmørret og læg dem i en stribe ovenpå løgblandingen.
3. Kog panden af med vand og piskefløde, tilsæt saucejævner og kog saucen godt igennem. Smag til med grapefrugtsaft, 1 tsk salt og peber og fordel saucen over grønsagerne.
4. Skyl sildene og smør kødsiden med sennep og fold sildene sammen 1 gang på tværs. Anbring dem i en række i fadet. Steg retten midt i ovnen i ca. 25 minutter ved 200 grader.