| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Sild og grønsager i fadSkrevet d. 18 Marts 2002Ingredienser25 g Smør 2 stk Løg (i tykke skiver) 1 stk Squash (i terninger) 1 håndfuld Timian (frisk) 3 stk Tomat 1 dl Vand 1 dl Fløde 4 tsk Grapefrugt (saft) 0 tsk Salt (groft) 6 stk Sild (ferske og udbenede) 3 tsk Sennep (stærk) 1 tsk Sovsejævner Fremgangsmåde 1. Lad smørret smelte i en pande. Svits løg og squash i ca. 2 minutter. Drys med ½ tsk salt og timianblade og hæld blandingen i et fladt ovnfast fad.
2. Rist tomatskiverne i resten af stegesmørret og læg dem i en stribe ovenpå løgblandingen.
3. Kog panden af med vand og piskefløde, tilsæt saucejævner og kog saucen godt igennem. Smag til med grapefrugtsaft, 1 tsk salt og peber og fordel saucen over grønsagerne.
4. Skyl sildene og smør kødsiden med sennep og fold sildene sammen 1 gang på tværs. Anbring dem i en række i fadet. Steg retten midt i ovnen i ca. 25 minutter ved 200 grader. |