HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Hash Browns

Skrevet d. 16 Maj 2002
Ingredienser


Fremgangsmåde
1. Kartoflerne skrælles og rives groft. Læg dem en tid i koldt vand - det trækker en del stivelse ud og hindrer kartoflerne i at hænge sammen på panden. Lad dem derefter løbe af og pres vden af dem i et viskestykke.
2. Varm en del smør på panden til det er nøddebrunt, eller brug olie i stedet. Vend kartofler og tyndt skivede løg efter smag på panden.
3. Skru ned for blusset, og lad det stege langsomt, indtil kartoflerne er let brunede. Lad dem løbe af på fedtsugende papir, og smag til med salt og peber.