HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Krydret blomkål

Skrevet d. 21 Marts 2002
Ingredienser
1 tsk Basilikum
1 stk Blomkål
0 dl Hønsebouillon
1 tsk Estragon

Fremgangsmåde
1. Skyld blomkålen, læg den svt. i saltvand for ekstra rengøring og skyld efter. Del blomkålet i buketter.
2. Kog blomkålet i boullion og kyrdderier i ca. 8-10 minutter.