HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Rullesteg af kylling

Skrevet d. 21 Marts 2002
Ingredienser
1 fed Hvidløg
100 g Sveske
150 g Appelsin
1 tsk Salvie (blade)
600 g Kylling

Fremgangsmåde
1. Køb en stor kylling og skær brystfileterne af uden at skære dem fra hinanden. (Brug resten af kyllingen til suppe).
2. Krydr kødsiden af kyllingebrystet med salt, peber, hvidløg og salvie og læg appelsinskiver i mellem. Kom kyllingebrystet i pose til næste dag.
3. Giv sveskerne et opkog i ½ dl vand, dryp dem af i en sigte og skær dem i stykker.
4. Erstat appelsinstykkerne med svesker og snør brystet sammen til en rulle.
5. Steg det 30 min. ved 220 grader, eller til saften er klar, når man stikker i det med en kødnål.
6. Giv det evt. et par minutter under grillen, hvis skindet ikke har taget farve. Lad det hvile 10 min. før det skæres ud.