HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kirsebærsovs

Skrevet d. 7 December 2001
Ingredienser
0 dl Vand
2 spsk Kartoffelmel
500 g Kirsebær (syltede og stenfri)

Fremgangsmåde
1. Bring vand og kirsebær med saft i kog.
2. Udrør kartoffelmel med koldt vand. Tag gryden fra varmen og rør jævningen i; opvarm kun til kogepunktet.