HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Jordskok gratin

Skrevet d. 6 Februar 2002
Ingredienser


Fremgangsmåde
1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Rens og skrub jordskokkerne.
3. Skær dem i 3 mm tynde skiver.
4. Vend skiverne i en skål med rapsolie. Læg dem på en bageplade med bagepapir og drys med salt og peber.
5. Sæt dem i den forvarmede ovn og bag dem til de er gyldne, ca. 10-12 minutter.