HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Solæg

Skrevet d. 18 Marts 2002
Ingredienser


Fremgangsmåde
1. Æggene koges 16 minutter.
2. De krakkeleres på køkkenbordet, så de er revnede flere steder. Lægges derpå i en stærk lage af vand og salt i et stort syltetøjsglas.
3. Ligger i lage et par døgn (eller længere, hvis lagen bliver udskiftet med mellemrum).
4. Spis æggene ved at pille dem, halver dem på langs. De halve gule blommer tages forsigt hele ud, hulrummet i hviden fyldes med lidt sennep og engelsk sovs, blommen sættes på plads igen, -og det halve æg spises i en mundfuld. Skyld grundigt efter med en øl og en snaps.
5.