HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Café de Olla

Skrevet d. 17 April 2002
Ingredienser
1 spsk Brun farin
1 stk Kanel (stang)
0 dl Espresso
1 dl Vand

Fremgangsmåde
1. Bryg espresso.
2. Kom vand, sukker og kanel i en gryde og bring blandingen i kog.
3. Rør i blandingen, tilsæt 1 kop espresso og tag gryden fra varmen.
4. Lad kaffeblandingen trække et par minutter, inden den sies og serveres.