HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Cold Coffee-Shot

Skrevet d. 17 April 2002
Ingredienser
15 g Mørk chokolade
2 spsk Piskefløde
1 spsk Espresso (kold)
2 cl Kaffelikør

Fremgangsmåde
1. Bræk chokoladen i mindre stykker. Varm piskefløden op, tag den fra varmen, kom chokoladen i og rør til den er smeltet.
2. Kom flødeblandingen, kaffe, likør og isterninger i en shaker. Ryst shakeren og hæld drinken, uden isterninger, i et glas.