| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
ÆblekageSkrevet d. 16 Maj 2002Ingredienser125 g Smør 1 dl Brun farin 2 stk Æg ½ tsk Citronskal (fintrevet) 3 dl Hvedemel 1 tsk Salt 2 tsk Bagepulver 5 dl Æble (skrællede og i tern) 1 dl Nød (hakkede) 2 spsk Brun farin ½ dl Sukker ½ dl Mælk (udelades hvis æbler er meget saftige) Fremgangsmåde 1. Smør sukker og 1 dl farin røres, til det er lyst og let. 2. Let piskede æg og citronskal røres heri. 3. Mel, bagepulver og salt sigtes og arbejdes gradvist ind i smørret. 4. Æbler og nødder foldes ind i dejen, som kommes i en velsmurt form, f.eks en springform. 5. De 2 spsk farin drysses over, og kagen bagen ved 200 grader ca. 45 minutter. |