HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Grydestegt kylling

Skrevet d. 10 Maj 2005
Ingredienser
30 g Smeltet smør
1 dl Vand

Fremgangsmåde
1. Drys kyllingen med salt og peber ind-og udvendigt. Fyld den med de tørrede krydderurter, hakket persille og æblebåde.
2. Læg kyllingen med brystet opad i en gryde, der kan gå i ovnen. Smelt smørret og hæld over kyllingen og læg gulerødder i skiver og løgbåde rundt om.
3. Hæld vandet ved og stil gryden i ovnen ved 175 grader i ca. halv anden time, men måske lidt mere. Øs med skyen nu og da. Skær de øvrige gulerødder i skiver, løgene i både og porren i strimler. Brun grønsagerne, til de har fået farve.
4. Hæld grønsagerne rundt om kyllingen og lad dem stege i med de sidste 5-10 min.
5. Skær kyllingen i stykker og læg den tilbage i gryden. servér kogte kartofler eller stegte kartoffelbåde til.