| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Grydestegt kyllingSkrevet d. 10 Maj 2005Ingredienser30 g Smeltet smør 1 dl Vand Fremgangsmåde 1. Drys kyllingen med salt og peber ind-og udvendigt. Fyld den med de tørrede krydderurter, hakket persille og æblebåde.
2. Læg kyllingen med brystet opad i en gryde, der kan gå i ovnen. Smelt smørret og hæld over kyllingen og læg gulerødder i skiver og løgbåde rundt om.
3. Hæld vandet ved og stil gryden i ovnen ved 175 grader i ca. halv anden time, men måske lidt mere. Øs med skyen nu og da. Skær de øvrige gulerødder i skiver, løgene i både og porren i strimler. Brun grønsagerne, til de har fået farve.
4. Hæld grønsagerne rundt om kyllingen og lad dem stege i med de sidste 5-10 min.
5. Skær kyllingen i stykker og læg den tilbage i gryden. servér kogte kartofler eller stegte kartoffelbåde til. |