HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kylling med hvidløg

Skrevet d. 11 Maj 2005
Ingredienser


Fremgangsmåde
1. Kyllingen drysses med salt og peber ind- og udvendigt, lægges i et indfast fad og drysses med hebes de Provence.
2. Fadet stilles i ovnen ved 180 grader i ca. 1 time og et kvarter. Efter ca. 45 min. kommes hvidløgene, som er det i fed, med ikke pillet, i fadet. De dryppes med lidt olie, hvis der ikke er ret meget fedtstof i fadet. Vend hvidløgene indimellem under stegningen.
3. Servér kyllingen, skåret i stykker, med hvidløg samt kartofler, salat eller broccoli til.
4. Retten er IKKE fryseegnet...