HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Sydamerikansk kylling

Skrevet d. 11 Maj 2005
Ingredienser
0 dl Olivenolie
1 dl Løg (grofthakket)
0 dl Citronsaft
0 dl Persille

Fremgangsmåde
1. Del kyllingen i mindre stykker og brun dem i varm olivenolie i en gryde. Hak tomaten og tilsæt den. Kom de øvrige ingredienser i og drys med salt og peber. Hæld bouillonen over.
2. Lad det hele stege under låg ved ganske svag varme i ca. 20 min. Vend kyllingestykkerne og lad dem stege yderligere ca. 20 min., til de er gennemstegte. Servér med groft hvidt brød og evt. salat.
3. Retten er IKKE fryseegnet...