| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
MuligatawnySkrevet d. 7 Juni 2002Ingredienser1 spsk Olie 3 fed Hvidløg (hakket) 1 spsk Ingefær, frisk (revet) 1 stk Chili (grøn, fintsnittet) 1 stk Løg (finthakket) 1 stk Kanel 2 stk Nellike (hele) 2 tsk Korianderfrø (stødte) 1 tsk Gurkemeje 1 stk Gulerod (i skiver) 1 stk Kartofler (i tern) 1 stk Æble (i både) 200 g Røde linser (knækkede) 1,2 l Hønsebouillon 2 dl Kokosmælk 2 spsk Citronsaft Fremgangsmåde 1. Varm olien i en tykbundet gryde og sautér hvidløg, ingefær og chili i 2 minutter.
2. Tilsæt løg, kanel, nelliker, stødt koriander og gurkemeje og sautér i 5 minutter til løgene er klare.
3. Tilst gulerod, kartoffel, æble, linser og bouillon. Bring det hele i kog og kog til grøntsagerne og linserne er møre.
4. Fjern kanel og hele nelliker og purér det hele i en blender. Tilsæt kokosmælk og varm suppen igennem.
5. Smag til med salt, peber og citronsaft og servér med korianderblade og brød. |