HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Lammeculotte i teriyaki papayasalat

Skrevet d. 27 Maj 2004
Ingredienser
4 stk Lammeculotte
2,5 dl Teriyaki (marinade)
0,5 dl chilisauce (Sweet Hot)
150 g Bacon
1 stk Papaya
0,5 dl Hasselnød
0,5 dl Soltørrede tranebær
0,5 dl Olie
0,25 dl Citronsaft
1 tsk Honning
1 tsk chilisauce (Sweet Hot)

Fremgangsmåde
1. Læg lammeculotterne i et fad og hæld teriyakimarinaden over. Krydr med salt og peber og sæt fadet i køleskabet natten over. Kassér marinaden og hæld chilisauce over kødet. Steg det i ovnen i ca. 25-30 min. ved 200 gr.
2. Steg baconskiverne sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle. Skræl og flæk papayaen, fjern kernerne og skær den i skiver og bland dem med salat og bacon brækket i mindre stykker.
3. Rist hasselnødderne på en tør pande og hak dem groft. Drys dem i salaten sammen med tranebær.
4. Pisk olie, citronsaft, honning og 1 tsk. chilisauce sammen. Smag dressingen til med salt og peber og hæld den hen over salaten lige inden servering.
5. Skær kødet i tynde skiver på tværs af kødtrådene og server med salat og Hasselback kartofler.