| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Lammeculotte i teriyaki papayasalatSkrevet d. 27 Maj 2004Ingredienser4 stk Lammeculotte 2,5 dl Teriyaki (marinade) 0,5 dl chilisauce (Sweet Hot) 150 g Bacon 1 stk Papaya 0,5 dl Hasselnød 0,5 dl Soltørrede tranebær 0,5 dl Olie 0,25 dl Citronsaft 1 tsk Honning 1 tsk chilisauce (Sweet Hot) Fremgangsmåde 1. Læg lammeculotterne i et fad og hæld teriyakimarinaden over. Krydr med salt og peber og sæt fadet i køleskabet natten over. Kassér marinaden og hæld chilisauce over kødet. Steg det i ovnen i ca. 25-30 min. ved 200 gr.
2. Steg baconskiverne sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle. Skræl og flæk papayaen, fjern kernerne og skær den i skiver og bland dem med salat og bacon brækket i mindre stykker.
3. Rist hasselnødderne på en tør pande og hak dem groft. Drys dem i salaten sammen med tranebær.
4. Pisk olie, citronsaft, honning og 1 tsk. chilisauce sammen. Smag dressingen til med salt og peber og hæld den hen over salaten lige inden servering.
5. Skær kødet i tynde skiver på tværs af kødtrådene og server med salat og Hasselback kartofler. |