HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

And med oliven

Skrevet d. 29 Maj 2004
Ingredienser
1 stk And (Frilandsand)
300 g Oliven (grønne, udstenede)
4 stk Bagekartofler (store)

Fremgangsmåde
1. Rengør anden. Prik skindet på anden med en gaffel, gnid skindet godt med salt, giv den lidt salt og et drys peber indvendig.
2. Læg anden på risten i en bradepande med brystet nedad og sæt den i en 160 gr. varm ovn på nederste rille. Efter en times tid, hældes fedtet fra(gem fedtet - det kan bruges til mange ting) og anden vendes. Steg videre i yderligere en times tid, skru varmen op på 225 gr. og steg videre indtil skindet er brunt og sprødt.
3. Et par minutter før anden er færdig, hældes de skyllede oliven ved, så de lige når at blive varmet igennem og tager lidt smag.