HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kylling med krydderurtesauce

Skrevet d. 10 Maj 2005
Ingredienser
175 ml Cremefraiche. 18%
100 g Mayonnaise

Fremgangsmåde
1. pensl kyllingen godt med smeltet smør og/eller olie. drys med salt og peber og steg kyllingen på grillspyd eller i forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 50 min.
2. skyl krydderurterne og spinaten. Nip bladene af og hak dem fint. bland cremefraiche og mayonnaise og smag til med citronsaft, salt og peber. tilsæt evt, lidt fint hakket køg. Tilsæt krydderurterne og lad saucen trække tildækket et par timer. servér kyllingen med flutes, salat og den kolde sauce.
3. Kyllingen er fryseegnet..