HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Sennepsmarinerede kyllingelår

Skrevet d. 31 Maj 2005
Ingredienser
2 dl Hønsebouillon
1 dl Hvidvin (evt.)
1 dl Fløde

Fremgangsmåde
1. Smør kyllingestykkerne med sennep og lad dem ligge og marinere i køleskabet, gerne natten over.
2. Brun lårene på alle sider på en pande og læg dem op i en gryde. Drys med salt og peber.
3. Svits løg og hvidløg i lidt smør og kom det op i gryden. Hæld bouillon, fløde og evt. vin ved. Drys med mel og tilsæt estragon, ost og tomater i små stykker. Kom låg på og lad retten simre, til kyllingestykkerne er gennemkogte, dvs. ca. 30 min.
4. Smag saucen til og servér med f.eks. kogt broccoli, ris og brød.
5. Retten er fryseegnet.