| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Kylling med fyldSkrevet d. 14 Juni 2005Ingredienser8 stk Kyllingebryst (uden skind og ben) 1 dl Hvidvin 250 g Hytteost 2 tsk Basilikum (tørret) 2 tsk Peberrod (reven) 1 dl Rasp 2 spsk Persille (finthakket) Fremgangsmåde 1. Læg de optøede bryststykker i en skål, hæld hvidvinen over og lad dem marinere. Bland hytteosten med basilikum, peberrrod og sennepspulver.
2. Bland raspen med persille, salt og peber. Pisk æggene sammen.
3. Tag bryststykkerne op og bank dem forsigtigt flade med hånden. Fordél hytteosten på kødstykkerne, rul dem sammen og sæt en kødnål igennem hver rulle. Vend først rullerne i æg og så i raspblandingen og læg dem i et smurt, ildfast fad.
4. Steg rullerne i en 200 grader varm ovn i ca. 25 min., eller til de er gennemstegte.
5. Servér med stegte kartofler og salat.
|