HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kylling med fyld

Skrevet d. 14 Juni 2005
Ingredienser
8 stk Kyllingebryst (uden skind og ben)
1 dl Hvidvin
250 g Hytteost
2 tsk Basilikum (tørret)
2 tsk Peberrod (reven)
1 dl Rasp
2 spsk Persille (finthakket)

Fremgangsmåde
1. Læg de optøede bryststykker i en skål, hæld hvidvinen over og lad dem marinere. Bland hytteosten med basilikum, peberrrod og sennepspulver.
2. Bland raspen med persille, salt og peber. Pisk æggene sammen.
3. Tag bryststykkerne op og bank dem forsigtigt flade med hånden. Fordél hytteosten på kødstykkerne, rul dem sammen og sæt en kødnål igennem hver rulle. Vend først rullerne i æg og så i raspblandingen og læg dem i et smurt, ildfast fad.
4. Steg rullerne i en 200 grader varm ovn i ca. 25 min., eller til de er gennemstegte.
5. Servér med stegte kartofler og salat.