HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Rødvinssauce

Skrevet d. 11 Oktober 2005
Ingredienser
2 dl Vand
2 knsp Timian
1 tsk Kartoffelmel
3 spsk Culinary syrup med rødvinssmag

Fremgangsmåde
1. Bland alt undtagen kartoffelmel i en gryde, og kog op. Rør kartoffelmelet i lidt vand, og jævn saucen.
2. Server til steg, vildt eller fugl.